петък, 3 януари 2014 г.

Какъв е характерът ти според зодията?

От векове хората са наблюдавали човешките характери и са се опитали да ги систематизират. Ето защо на зодиите следва да гледаме не като на нещо тъмно, а по-скоро като на игра на психологията, която често може да ни покаже много важни знаци.

Овенът, младенецът на голямото зодиакално семейство, търси отношение като към виртуозен диригент, на когото нищо не бива да бъде отказано. Като един съвременен донкихот, той често твърде добродушно не спира да вярва в доброто у хората.

Кроткият характер на телеца пък е само скрита буря в чаша вода.  Достолепно стъпил на земята, за секунди се ориентира и в най-заплетения житейски казус. Дори колкото по-голям е той, толкова по-силен и издръжлив ще бъде.

Кошмарният сън на близнаците са тесногръдите хора, както и лишените от лично мнение. Това е характерът, който се бунтува срещу всякакви рамки. Надарени са с талант за изучаване на езици и вродено неповторимо перо.

Раците, особено жените, са невероятни романтици. Често са прекалени песимисти и трудно правят важните си крачки. Големи домошари. Винаги подават ръка, дори в най-труден за тях момент.

Лъвът, царят на животните, е най-гордото същество на планетата, затова никога не го засягайте на тема чест и не го унижавайте! Невероятно харизматичен, той може да спечели всеки на своя страна само за броени секунди.

Девите са най-спокойната зодия. Предпочитат домашния уют пред показните фиести навън. Разумни, безкрайно лоялни и разсъдливи. Макар че трудно се влюбват, ако това се случи, обичат завинаги.

Везните ненавиждат да ги командват. Спорът е любимата им арена, и там често мерят шпаги в името на две коренно различни мнения. В кръвта им е да търсят винаги истината в името на справедливостта.

Скорпионите винаги запазват самообладание.  Въпреки че се усмихват рядко, те са винаги сърдечни и искрени. Никога не раздават фалшиви комплименти, винаги казват истината в очите. Много държат на онези, които обичат и ги обичат безкрайно предано.

Стрелецът е представителят на звездите, на който е чужда всякаква злоба.  Надарен е със силен ум и има много високи морални принципи. Изключително духовит, той мрази фалша и лъжата.

Козирогът е изключително сериозен и спазва желязна дисциплина. С много силен характер и воля, като с желязна ръкавица вае всеки и всичко. Винаги здраво стъпил на земята, той приземява хвърчащите в облаците.

Водолеят е личност, в която винаги има скрита някаква тайна. Роден анализатор, често страда от самота и неразбиране. Често “някога” за него означава много повече от категоричното “сега”. Мрази да бъде ограничаван, влюбен е в свободата.

Рибите имат лошия навик да се оставят по течението. Неописуеми чаровници, излъчват щедро почти мистичен магнетизъм. Въпреки че някак не стъпват на земята, те са често особено мъдри. Чувстват за свой дълг да помагат на слабите и болните, но често крият сълзи зад усмивката си.

Снимка: www.englishexercises.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар