неделя, 19 януари 2014 г.

3 в 1 - най-лесните начини за отслабване

Е, сега е почти пролет, макар да е астрономическа зима, а и истинската вече съвсем не е далече, затова е време отсега да започнем борбата с натрупаните килограми, които отдавна искаме да махнем, а все не успяваме...


Известно е, че диетолозите препоръчват да консумираме за целта повече плодове и зеленчуци (особено цитрусите), да се отслабва с много канела, която чувствително засилва метаболизма, да пием много чай от джинджифил, доказано незаменим помощник при борбата за трайно и здравословно отслабване. Малко е известно обаче, че ако се консумира няколко дни една и съща храна, задължително се свалят килограми. Ето защо тук предлагаме една много ефикасна диета с кисело мляко. С нея може да свалите до 5-6 килограма, но внимавайте – първите свалени 5 килограма от нашето наднормено тегло са винаги вода, която след това много бързо отново се възстановява, затова след това трябва да не се нахвърляте веднага на храната. Отслабването с кисело мляко, което доказано помага извънредно много и при проблеми със стомашно-чревния тракт, ще засилите особено, ако добавяте и канела – отслабването с нея е още по-голямо, тъй като организмът ще започне да преработва храната по друг начин и ще се освободи далеч по-лесно от натрупаните токсини. Същото важи и за отслабването с чай от джинджифил, тъй като той е една невероятна подправка, която е способна на истински чудеса (консумирайте го  3 пъти на ден). И така, тези ваши три почти чудодейни оръжия в борбата с килограмите – отслабването с кисело мляко, отслабването с канела и отслабването с джинджифил, съчетани заедно в един 7-дневен очистителен курс, ще имат невероятен ефект – не само външен, но и вътрешен, за целия организъм.

Тази диета трябва да спазвате не повече и не по-малко от 7 дни, за да има ефект, но да не прекалявате с нея, правете я най-много веднъж на 2 месеца. През нея яжте кисело мляко колкото ви се иска.

1,2,3 ден – кисело мляко, към което може да прибавите спокойно и варен ориз или варени картофи. Не са разрешени никакви газирани напитки! Алкохол може само 1 чаша вино, при това бяло.

4,5,6 ден – кисело мляко, към което може да добавите пилешко филе (варено, печено, но не пържено). Разрешете си и малко пресни зеленчуци. Забранени са алкохолът и газираните напитки!

7 ден – кисело мляко и плодове (но без банани и грозде, те са много калорични). Можете да си разрешите чаша вино.

Ще ви е трудно само първите 2 дни, ако имате своите сладки изкушения, си спомнете за всички онези прекрасни дрехи, които толкова ви отиваха, а стоят в гардероба вече от толкова дълго време – така ще разберете, че не е чак толкова трудно най-после да влезете във форма.

Снимка: www.stevemillerhypnotherapy.co.uk

Няма коментари:

Публикуване на коментар