понеделник, 6 януари 2014 г.

Разбери как ще те обича от зодията му

Често характерът на мъжа и вечното “обича ме, не ме обича” може да се огледа просто в... неговата зодия. В нея строгата индивидуалност на вашия избраник ще намери своето вярно огледало.

Въпреки че изгарят от страст, мъжете Овен са често студени. Този представител на зодиака е любител на вечната игра на криеница и преследване в любовта, затова вие трябва винаги да подхранвате интереса му.

Мъжът Телец  ще ви ухажва с романтични вечери в шикозни ресторанти. Бъдете нежни и не се страхувайте да покажете своята слабост на жена пред него, той очаква от вас точно това, оставете категорично еманципацията.

Може да имате успешна връзка с мъж Близнак единствено, ако безрезервно приемете неговото непостоянство. Ще ви накара да се чувствате специална, неповторима и единствена. Въпреки че е една стопроцентова загадка, той е невероятен джентълмен.

Не очаквайте от мъжа Рак да ви се обяснява в любов като ученик още на първата среща. Приемете, че и красивите приказки не са негов запазен патент. Трудно допуска до себе си, но щом това се случи, обича до гроб.

Мъжът Лъв е изключително галантен кавалер, невероятно сантиментален и нежен.  Страстта му е буйна като огън и пламва изведнъж. Но никога не го карайте да ревнува, защото той болезнено ще иска да бъде изцяло негова.

Мъжът Дева определено много рядко се влюбва! Но щом това се случи, ще ви бъде верен буквално до последен дъх. Способен е да обича жената като недостижим идеал, а не само физически.

Ако вече сте сразени от мъжа Везни, ще бъде невъзможно да се отскубнете от него. Той винаги търси  голямата си любов, затова флиртът е любимият му спорт. Но той никога няма да нарани чувствата ви.  

Мъжът Скорпион държи изключително много на страстта. Въпреки че е често заслепен от емоции, никога не губи ума си по която и да е. Въпреки че е критичен към жената, категорично не понася да я дели с който и да е друг.

Мъжът Стрелец е по характер едновременно и  рицарят на бял кон, и неловкият шут. Любител на женската хубост, той е много откровен и човечен. Бъдете такава, каквато той иска да бъдете, но не му принадлежете изцяло.

Мъжът Козирог лъже, че обича самотата. Ако открие, че е търсил цял живот точно вас, ще направи и невъзможното, за да ви спечели!  Първо ще погледне в душата ви и след това външността.

За да спечелите любовта на мъжа Водолей, трябва да бъдете винаги интересна, различна и загадъчна. Никога не разкривайте пред него изцяло душата си, а просто разлиствайте ден след ден още една страница от нея.


Мъжът Риби е непоправим мечтател. С него ще изживеете своите звездни мигове на щастие. В любовта той е особено раним и затова ще търси неизменно вашето нежно покровителство. 

Снимка: www.photobucket.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар