вторник, 1 април 2014 г.

Идеи за абитуриентски маникюр

Дните на дългоочакваните балове наближават с пълна сила и вероятно повечето вас, скъпи абитуриентки, вече са готови с роклята, обувките, чантата, бижутата... Остават финалните детайли за една красива и завършена визия, а маникюрът определено е изключително важна част от тези последни приготовления за специалната вечер. Ето защо сме ви подготвили няколко прекрасни идеи за ефектен абитуриентски маникюр:

Камъни и блестящи частици

Те са истинска класика в абитуриентския маникюр и със сигурност ръцете ви няма да останат незабелязани. Но внимавайте с тях - трябва да са елегантно съчетани с елементите по роклята и бижутата, за да не стане визията ви прекалено претрупана. Ако на тоалета или накитите ви има достатъчно камъни, по-добре не избирайте този маникюр. На една стилна изчистена роля обаче би стоял страхотно и супер ефектно.







Дантела и плетеници

Тези елементи са изключително атрактивни и в същото време елегантни. Биха могли да се съчетаят прекрасно с много модели и цветове на рокли. Интересен маникюр може да се направи както с истинска дантела върху нокътя, така и с шаблон.






Цветя

Те също са класика в абитуриентския маникюр, защото не само перфектно го допълват, но и са символ на младостта, нежността, красотата. Могат да се нарисуват върху нокътя с тънка четка, да се напрявят с шаблон или пък да се сложат стикери.




Снимки: интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар