петък, 17 януари 2014 г.

Как да отслабнем бързо в корема?

Предлагаме ви няколко много ефикасни упражнения от невероятното богатство на каланетиката, с които бързо да се отървете от излишните сантиметри на корема. Те са лесно изпълними, различни от аеробните и затова особено приложими дори за живеещите в неголеми жилища. Тези упражнения за справяне с неприятните тлъстини в корема, както и останалите от програмата, ще ви помогнат, освен за отслабване само за 10 дни, ако се занимавате с целия комплекс редовно и упорито, да се преборите с бича на 21 век и на съвременната жена - стреса.

Разработената от Калан Пинкни удивителна програма ще повиши не само чувствително физическото ви здраве, но и ще ви зареди с много голям енергиен заряд да посрещнете предизвикателствата на своето ежедневие с лекота и усмивка. Нещо повече – стойката ви ще се промени до неузнаваемост, освен това ще се изумите от новия прилив на енергия, който ще почувствате, а ако пазите и диета, ще ви се струва, че смъквате двойно повече килограми, тъй като каланетиката стяга по неузнаваем начин мускулатурата, особено тази на винаги проблемните натрупвания в корема.

И така, пригответе се, след тези изумителни упражнения, никога няма да помислите за познатите коремни преси!

1.      Първо е необходимо на направите леко разтягане. Често е достатъчно просто да застанете прави и по десет пъти да наведете главата наляво и вдясно. След това бихте могли просто да седнете на стол и, опирайки се само на ръцете, да се изправите три пъти в седнало положение.

2.      След като сте подготвили своите мускули, време е да поработите за тяхното здраве и красота. Легнете на пода (върху постелка), свийте краката в коленете, вдигнете главата до тяхното ниво. Протегнете покрай тях ръце и ги движете с плавни движения от порядъка на 1-2 сантиметра, пружинирайки, така средното число на тези пружинирания трябва да бъде около 75 на ден, като след това стигнете до 100. Запомнете – в началото няма да можете изобщо да достигнете тази цифра, затова правете, колкото можете, но винаги – с тройно забавено темпо!

3.      Вдигнете първо единия крак нагоре, в изправено положение, изпънете ръце покрай него и също пружинирайте по същия начин до 75-100 пъти.

4.      Повторете същото с другия крак и отбройте същите пружинирания.

5.      Накрая вдигнете в събрано положение и двата крака, изпънете ги високо, започнете да пружинирате, след това плавно сваляйте бедрата в изпънато положение надолу и движете ръцете с много малка амплитуда.

Може да почувствате болки в коремната област. Това е добре – значи сте поработили добре! Бъдете упорити и резултатите няма да закъснеят!

Снимка: www.tcmguideweightloss.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар