четвъртък, 30 януари 2014 г.

Маникюр за Свети Валентин - идеи

Празникът на влюбените, макар и дошъл от католическа Европа, е едно много положително и романтично културно явление в българския календар. Освен това съвпада с родния Трифон Зарезан, което прави датата 14-ти февруари двоен повод за веселие. Любовта е в основата на градежа на всичко хубаво, истинско и добро в нашия живот. Затова стана традиция влюбените двойки да засвидетелстват силата на своите чувства точно на 14-ти февруари.

Затова, на този прекрасен ден, всички дами искат да бъдат неотразими, естествено вдъхновени от мъжа до себе си. А, както знаем, маникюрът е много важен аксесоар, който е неизменно винаги с нас и без който никоя визия не може да бъде истински и пълноценно завършена.

И така – как да имаме наистина модерен маникюр? Актуалните за празника тенденции варират – от печати за нокти с красиви сърчица, които можете и сами да си направите с помощта на подръчни средства, ефирните и особено актуални за празника маникюри с черна дантела, брокат и винаги изисканият френски маникюр, който може да украсите с всичко – от пролетни цветя до красиви и носещи според поверието много късмет, закачливи и създаващи неповторимо празнично настроение… калинки. Разбира се, може да заложите и на класическия червен маникюр или защо не розов.

Ето няколко идеи за маникюр за Свети Валентин с основният за празника символ – сърцето, разбира се, в класическите червено и розово:





А ето и няколко идеи за маникюр за Свети Валентин, но в по-нетрадиционни цветове като бяло, черно, синьо, лилаво:







Снимки:
https://www.facebook.com/manikiur www.sparklyvernis.com
www.zabranjeni-grad.blogspot.com
www.walkerwhimsy.com
www.yrnails.com
www.alyceparis.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар