неделя, 26 януари 2014 г.

Характер според очите - какво издава погледът?

Какво крият тъмнокафявите очи?

Определено, като всеки човек, много тайни. Те със сигурност обаче са особено харизматични, много добри по душа и сърце, обичащи, много интуитивни и състрадателни. Но внимание - въпреки добротата си, с която околните често се опитват да злоупотребяват, както и вродената им добродушна наивност, те рядко се оставят да бъдат излъгани от когото и да било. Нещо повече – притежават много силно чувство за справедливост и особено се дразнят и ядосват от всяка лъжа.

Какви са хората със сини очи?

Определено не само много красиви, но и много открити и истински. Позволяват си винаги да казват направо точно онова, което наистина мислят. За тях дадената дума е равносилна на закон и неписан договор. Изключително обаятелни и чаровни, те винаги постигат всичко, което искат и към което се стремят.

Тайните на светлокафявите очи

Въпреки че са големи инати (вследствие на което са личности, които имат смелостта да следват сърцето си, въпреки всички трудности), те са  много верни и предани приятели. Изключителни чаровници, печелят околните често само за секунди, те са много приятни, отличават се с вроден такт и деликатност, както и с вродено чувство за хумор. Умеят да създават уют и да разпръскват много топлина навсякъде около себе си. С тях никога не можете да скучаете.

Тайните на хората с пъстри очи

Те са изключителни – винаги много точни и благородни в отношенията си с близките, отличават се с вродена изключителна духовитост. Въпреки че понякога са избухливи, никога не са злопаметни. Въпреки това не обичат никога да бъдат лъгани и всъщност не прощават никога. Това са едни прекрасни хора, които знаят истински да ценят онези, които обичат предано, с цялото си сърце и душа.

Какво крият зелените очи?

Те са надарени с рядка и много силно изявена чувствителност, която обаче съумяват да прикрият. Изключително прями са, ненавиждат клеветата. Трудно допускат до себе си и се доверяват, но ако ги спечелите за приятели, остават ви такива до гроб.

Тайната на черните очи

Те най-страстно и в цялата му пълнота обичат живота, затова се отличават с инициативност и с изключителна воля и сила на характера. Много страстни, влюбят ли се веднъж истински, обичат за цял живот и нищо не може да ги спре по пътя към любимия човек. За съжаление често биват огорчени в трудното случване на победата в любовта, може би защото понякога действат малко прибързано.

Снимка: www.luckyfact.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар