петък, 31 януари 2014 г.

Абитуриентски рокли 2014

Определено всяка една абитуриентка, която прекрачва прага на живота през 2014, или пък просто дама, която трябва да отиде на важно светско събитие, иска да се представи подобаващо и по възможност задължително – да бъде най-хубавата. Западни сайтове предлагат невероятни модели абитуриентски рокли 2014, бални рокли 2014 и парти рокли, съобразени с модни тенденции 2014. Естествено както и много други магазини.

Модата тази година – заложете на лекотата в материите (от шифон до сатен и рисувана коприна), която обаче да подхожда на възрастта и не прекалявайте с лукса и разкоша, стилната рокля никога не е претрупана. На младостта много подхождат свежите и излъчващи чистота и феерия модели, които тук са в особено голямо изобилие и биха могли да задоволят и най-придирчивия вкус. Макар и не евтини, тези абитуриентски рокли притежават много качествена и класна изработка и някак напомнят на неповторимата „хубава жена“ Джулия Робъртс, която заблестя и събуди любовта на Ричърд Гиър точно с две такива рокли…


Модерни са нежно розовото, нежно и бледосиньото, нежно бледозеленото, прасковеното, сребристото, златното, телесното, червеното и пр. Подберете цвета според тена на кожата, а моделът – според фигурата. Ако сте по-пълничка, облечете рокля с висока талия, те са обикновено много красиво инкрустирани със специални орнаменти, дантела, камъчета, пайети и дори паунови пера (ако вашата рокля е морскосиня). Отново актуални са асиметричните модели с едно рамо, много от абитуриентските рокли за 2014-а са тип принцеса или русалка – с волани, дълги, подчертано много женствени, придаващи чар и неповторима изящност на линията.







Ако държите на сексапила, който всяка дама знае, че трябва да бъде премерен и никога вулгарен, изберете рокля с голяма цепка или пък с волани, които са често „на етажи“. Не забравяйте обувката – тя е също не по-малко важна! 



Абитуриентски рокли 2014 са с класическата и вече масово наложила се макси дължина, до земята, даже свободно падаща и на нея, като шлейф. Макар и невинаги практични, но затова пък каращи всяка жена да се чувства като принцеса, тези модели бални рокли варират и до коляното. Тях може да предпочетете и за парти или вечерна рокля за романтична среща (особено ако тя е на предстоящия Свети Валентин).




Цените са средно по 150 долара. Ако не може да си позволите такава немалка сума, разгледайте многото модели, изберете най-доброто за себе си, нека роклята подхожда на стила и визията ви, и смело си ушийте такава. Със сигурност можете да бъдете неотразима и с далеч по-малко и разумни в кризата средства. Защото е известна максимата, че стилът – това е човекът. Е, ние пък бихме казали – определено роклята е много важна, за да заблестите като Пепеляшка на бала…

Снимки:

www.voguepromdresses.co.uk
www.imageseye.com
www.morilee.com
www.promgirl.net
www.storedress.com
www.unique-vintage.com

4 коментара: