събота, 11 януари 2014 г.

Какво показва любимото ви число за вас?

Числото, което обичаме най-много, е наш личен талисман, с който нумерологията е „изчислила“ основните „параметри“ на човешкия характер. Разгадайте по-успешно този вечен пъзел с негова помощ.

Ако любимо ви число е 1:

Без излишна помпозност помагате на изпадналия в беда, тъй като считате, че състраданието ни прави хора, въпреки че знаете, че няма ненаказано добро. Добър човек сте, но често изкарвате гнева си на тези, които никак не го заслужават - най-близките ви.

Ако вашето любимо число е 2:

Респектирате със силата на характера си, с която преминавате достойно през неизбежните житейски изпитания. Все пак, да бъдете като войници е доста трудно, затова смело разкривайте пред най-близките си своите емоции и тревоги.

Ако вашето любимо число е 3:

Обичате не само истината, но и винаги я казвате право в очите. Данък обществено мнение не плащате, винаги сте верни на себе си. Считате за свой дълг да сте всеотдайни в грижата за хората, които обичате. Всъщност рядко има личности, които са успели да съчетаят така перфектно силен характер и топло сърце!

Ако любимото ви число е 4:

За вас на първо място е стабилността - собствен дом, достатъчно пари, здраво семейство. Хиперболизирате дори и дребни проблеми и все се тревожите за нещо. Това не се отразява никак добре на здравето ви. Отпуснете се малко и приемете, че има неща, които просто не зависят от вас.

Ако вашето любимо число е 5:

Надарени сте не само с перфектна интуиция, но и с рядък ум. Действате като в шахмата – винаги с няколко хода напред. Често напълно ликвидирате своите нужди в името на грижата за другите. Това определено е по-добре, отколкото да сте егоист, но дали винаги ще бъде оценено? 

Ако обичате и вие числото 6:

Невъзможно е да бъдете сложени в калъп. Винаги имате оригинално решение дори за най-заплетена ситуация. Ненадминати виртуози сте в изненадите – помнят се завинаги. Вашият избраник или избраница са определено най-големите щастливци на света.

Ако обичате най-много 7:

Безкрайно темпераментни сте и държите изключително на принципи си. Образцови сте в професията си, но повече от всичко на света мразите да ви командват, защото по рождение сте лидери, дори често това да ви се иска да не е така...

Ако любимо ви число е 8:

Не се лишавате от нищо – гардеробът ви е на ниво, парфюмът - скъп, държите на добрата храна... Знаете обаче отлично, че на този свят има и по-важни неща от парите, като това да сте с любимите хора.

Ако вашето любимо число е 9:

Отличен анализатор сте, затова винаги откривате правилния път. В личен план или мразите категорично секса за една нощ (знаете, че това е само една малка или голяма част от хармоничната връзка, но любовта е нещо много повече), или пък сте краен авантюрист.

Ако вашето любимо число е 0:

Никога нямате мнение, неуверени сте. Да се правят компромиси и да се премълчават важни истини е добре, стига това да е в границите на разумното. Бъдете смели, и вие можете да успеете в живота, а не да сте винаги в нечия друга сянка.

И за финал, ако вашето число е по-голямо от едноцифрено, просто съберете числата, за да  го откриете сред изброените 10. (Например 21=2+1=3, 76=7+6=13=1+3=4)

Снимка: www.sheknows.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар