сряда, 22 януари 2014 г.

Лакове за нокти 2014 – модерни вдъхновения за пролетта

Мит е, че красивата и добре поддържана ръка е възможно да бъде такава единствено ако се посещава редовно козметичния салон. Бихте могли  и сами, у дома, да си направите един много красив маникюр, при това напълно в крак с последните модни тенденции за пролет 2014. Вижте кои са те:

Бял лак

Много актуален за пролет 2014 е белият плътен лак. И понеже той не е особено интересен и ефектен сам по себе си, да не кажем никак, а е по-скоро основа, върху която може да се твори, се съчетава перфектно с металически лакове, особено сребрист, както и с камъчета, или пък с черен лак.


Металически и перлени лакове за нокти

През пролет 2014 те са топ тенденция. Актуални са всякакви видове - сребрист, златист, бронзов, телесен, капучино, графитен, класически перлен и т.н.


Маникюр на райета

Модерни са както щампите за нокти на райета, така и единичните линии по средата на нокътя, или пък в единия му край. Шахматната структура също е актуален акцент върху маникюра, разбира се, в класическите черно и бяло.


"Бонбонени" лакове за нокти

Почти всички нюанси от бонбонено-бебешката гама са на мода. Сред тях са бледорозовото, бледожълтото, бледолилавото, ментовото, бонбонено-оранжевото. 


"Лунен" маникюр

Тази тенденция не е свързана с някакъв нов особен вид лак за нокти, а с подчертаването на основата на нокътя във формата на половин луна. Вижте сами: 


Закачливи рисунки на ноктите

Актуални са абсолютно всички интересни рисунки върху ноктите във всякакви цветове. Колкото по-ефекти и закачливи са те, толкова по-добре. 


Снимки: www.betweenfriendsblog.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар