вторник, 17 юни 2014 г.

Грим лято 2014 - актуални тенденции

Какъв грим е модерен това лято? Кои цветове в грима са модерни? Как да се гримирам през лятото? Това са все въпроси, които вълнуват много дами през горещия сезон. Ето защо ви представяне най-актуалните тенденциии в грим лято 2014:

Очи

Супер актуални са сенките в наситени и смели цветове. Модерни нюанси са тъмносиньото, светлосиньото, оранжевото, охрата, прасковеното, светлорозовото, тъмнорозовото, светлолилавото, тюркоазеното, ментово зеленото. Актуални са и сенките в металически и телесни цветове - бронзово, златисто, различни нюанси на кафявото и телесното. Също така супер модерни са цветните моливи за очи, очни линии и спирали.

YSL
Лице

Това лято хит номер едно са бронзиращите пудри за лице. Предлагат се във всякакви нюанси - светли, тъмни, с розов подтон, с жълт подтон, с по-малко или с повече блясък, така че със сигулност ще откриете вашия бронзант, без значение дали сте с мургава или с млечнобяла кожа. При ружовете актуални са светлите розови тонове.

Guerlain
Устни

През лято 2014 устните са ултра ярки и открояващи се. Актуални са глосовете и червилата в оранжево, прасковено, фуксия, тъмнорозово, светлорозово, малиново, коралово.

Dior
Лакове за нокти

Лакове за нокти лято 2014 напълно съответстват на грима - те са смели, ярки, привличащи вниманието. Актуални цветове са оранжевото, кораловото, фуксията, малиновото, прасковеното, тъмносиньото, светлосиньото, ментовото, светлолилавото. Също така модерни са и телесните нюанси за дамите, които предпочитат по-неутралните нокти.

Chanel
Снимки: интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар