сряда, 9 април 2014 г.

Тенденции при булчински обувки 2014

Макар че обикновено дългите сватбени рокли ги скриват, булчинските обувки са изключително важна част от цялостния ви външен вид на големия ден. Добре подбраният чифт подчертава красотата на роклята и ви прави още по-стилни и изискани. Ето защо не бива да ги пренебрегвате и да оставяте купуването им за последния момент, тъй като рискувате да не намерите точно това, което търсите, както като модел, така и като номер. Разбира се, може да се спрете и на булчински обувки по поръчка.

Обикновено булчинските обувки не отстъпват по красота на роклите - те са на красив тънък ток и са декорирани с прекрасни камъни, панделки, дантела и други изящни елементи. И тази година не прави изключение, разбира се, всичко е елегантно и добре украсено. Ето какви са актуалните тенденции при булчински обувки 2014:

Флорални мотиви

Те са особено актуални при сватбените обувки, защото изглеждат изключително нежно и романтично. Изящните цветчета от плат допълват много красиво булчинската рокля.




Камъни

Те изглеждат много величествено и женствено и правят външния ви вид още по-бляскав и незабравим. Но внимавайте - съчетайте ги добре с детайлите по роклята, за да не стане визията прекалено претрупана.







Дантела

Няма нищо по-привлекателно и секси и в същото време изключително стилно като дантелата. Нежната бяла дантела позволява да я съчетаете и по-пищна рокля с много елементи.






Снимки: интернет

1 коментар: