петък, 4 април 2014 г.

Маникюр за Великден - идеи

Великден е един от най-пъстрите празници в календара. Свързваме го с боядисването на яйца в разнообразни цветове и шарки, похапването на вкусни козунаци и лакомства, семейните събирания и още много други весели моменти. За да повишите още повече празничното настроение, ще ви предложим няколко красиви и интересни интересни идеи за великденски маникюр.

Най-лесният начин да се сдобиете с маникюр за Великден е да добавите на вече лакираните си нокти зайче, пиленце или пъстри яйчица - символи на празника. Можете да нарисувате желаната картинка с тънка четка или да използвате шаблон или лепенки. Освен това ви съветваме да заложите на пастелните и свежи цветове.









За да си направите весел великденски маникюр, може и върху вече лакираните нокти да добавите интересни цветни шарки според вашия вкус. Това става най-лесно и ефектно с шаблон, но при добро желание и точна ръка може да използвтеа тънка четка за рисуване. Също така бихте могли да си направите цветен френски маникюр. Отново ви препоръчваме да използвате лакове в пастелни цветове. Не е трудно да си направите маникюр за Великден, освен това е изключително креативно и забавно занимание!




Снимки: интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар