сряда, 16 април 2014 г.

Идеи за официален грим

Трите основни правила в официалния грим са първо той да подхожда на избрания от Вас тоалет, второ - да стои добре на формата и чертите на лицето Ви, трето - да Ви харесва и да повдига самочувствието Ви. Защото често малкото фон дьо тен и молив за очи се оказват нещото, което прави Вас самоуверени, а вечерта Ви - незабравима! Затова ето няколко идеи за официален грим, които ще допълнят по ефектен начин визията Ви:

Опушен грим

Той е истинска класика във вечерния грим и се съчетава добре с различни дрехи. Можете да си го направите лесно с основа от сребристи, телесни или някакъв друг любим цвят сенки в светлата гама и завършек от наситеночерни сенки, като "опушите" с четка. Не забравяйте да подчертаете погледа си с черен молив и спирала. За опушен грим са подходящи червилата и глосовете в телесната, бледорозовата или бледопрасковената гама. За ружовете важи същото, като можете да използвате бронзираща пудра и хайлайтър по желание, а ако искате по-драматична визия и изкуствени мигли.






Ярки устни

Устните, покрити с наситен червен цвят, са изключително женствени, чувствени и съблазнителни. Тези в розово пък сякаш крещят: "Време е за парти!". Изберете Вашето любимо ярко червило в зависимост от събитието, на което отивате, със сигурност с него няма да останете незабелязани. Можете да го съчетаете с цвета на роклята, а може и да не го - къса черна рокля стои страхотно с ярко червило. Моливът (или очната линия) и спиралата са задължителни, а сенките по желание, като трябва да внимавате те да си подхождат с червилото, както и гримът да не стане прекалено претрупан.







Цвят, цвят, цвят

Не се страхувайте да си сложите цветни сенки за очи, стига те да подхождат на тоалета ви. Може да използвате такива в синьо, лилаво, розово... както и други цветове. Добре е да ги съчетаете с неутрално червило или глос и лек руж.






Снимки: интернет

1 коментар: